FSH_rezerva ovariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Na, ca la estraadiol nu m-am uitat, si nici la limite! si sunt la servici, asa ca nu stiu ce sa zic!

Lachi, nu stiu sa-ti spun prea bine de valoarea LH-ului, dar daca facem raportul, iti iese 0.52 , deci e inca bine, daca e mai mic sau egal cu 1; macar stii sigur ca inca stai bine cu rezerva ovariana si nici nu intri la suspiciuni de sindrom micropolichistic.

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

lachi, esti bine!!! estradiolul e bun, nu ai nevoie de stimulari in nici un caz!!!!! La voi sigur nu e el cauza????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Andicu pai io n-am avut in viata mea nici macar o umbra de chist pe ovare! Sper sa nici nu am ca imi ajung fibromutele mele intramurale si uterul fibromatos si trompele practic lipsa amandoua...chiar daca teoretic una mai este la inventar...
Mariee citind ce-am scris mai sus cred ca te-ai lamurit ca nu el e problema... dar ma bucur sa cred ca stau bine cu hormonalele...ca poate oi reusi si eu ceva chiar daca instalatia e incompleta la mine. El, cel putin pana in perzent, e OK.

Ca n-am nevoie de stimulari, stiu pentru ca eliberez ca nebuna cel putin un ovocit lunar... de aia ramaneam ca iepuroaica in tinerete...chiar si in ziua 20 sau in ziua 7.... eu am nevoie de trompe, Mariee si de alea m-am "ocupat" io sa nu le mai am...

Mergi la inceput

Lasa mai Lachi, ca la noi cica e mai bine ca n-avem trompe functionale, ca scapam de stresul cu SEU; e important sa avem hormonalele bune; poate acum reusim si noi din a2a incercare! ca daca toate-s bune, de ce nu ?! o sa recunoasca si organismul ca n-are de ce sa se incapataneze sa respinga puiutii!

Mergi la inceput

lachi imi pare enorm de rau !!!! Iarta-ma ca ti am readus aminte de suferinta ta . Nu am avut nici o clipa intentia sa te fac sa suferi!!!!! Chiar ai analize hormonale f bune, nu intelegeam de ce nu merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu iti spun sincer ca fac fivul "la plesneala" anul asta.... sunt convinsa ca nu reusesc, simt lucrul asta cu toata fiinta mea...din pacate, dar vreau cu orice pret sa-i toc cel putin 3000 euro sotului...am eu niste polite de platit si m-am gandit ca daca mi-o permite sanatatea, sa-i toc anual 3000 Euro...

Mariee, nu fii copil, mama! Nu m-ai facut sa sufar deloc! Stai linistita, ca io m-am obisnuit cu ideea, doar "am lucrat" ani la rand pana am ajuns in situatia asta. Chiar nu sufar decat atunci cand mi se face o nedreptate, nu si atunci cand din vina mea ceva iese prost in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Andicu, multumesc mult pentru incurajari. Numai ca, n-am spus tot. Recunosc, de frica unui verdict nu prea incurajator.... Estradiolul il am sub limita, adica 34, iar limita minima este 37, in timp ce prolactina o am peste limita superioara , adica 23, in loc de 22.

Ce ziceti ??? Am sanse sa nu ma refuxe BIG M?

Pupici, Musete

Mergi la inceput

lachi, eu cred ca reuseste!!!!! dar sper sa ii toci in fiecare an cei 3000€ in acest mod daca asa vrei tu si de fiecare data sa fie cu succes!!!!!! eu ptr tine, fata frumoasa, sa fii fericita!!!!!!

Mergi la inceput

Musete, cred ca cu cat te considera mai " de competitie" , cu atat iti da prf. mai multe sanse! n-ai de ce sa nu speri!cred sunt destule fete care au reusit FIV cu rezultate mai naspa!

Lachi, abia astept sa-ti iasa FIV-ul asta, ca sa-ti fac in ciuda dupa aia, cand te-oi vedea !

Mergi la inceput

buna fetelor!!!

am gasit un articol ff interesant referitor la acest subiect si vi-l trimit si voua!!! este referitor asupra unui studiu ptr imbunatatirea FSH si LH ( stiu ca una dintre fete are LH ff mic si a intrebat de mai multe ori daca e important: nu stiam sa ii raspund dar raspunsul dat de acest articol este ca da!!!) prin tratamentul cu Tribulus Terrestris!!
Personal credeam ca aceasta planta este exclusiv ptr pb masculine!!! Studiul facut arata ca femeile tratate cu Tribulus au constatat o marire a estradiolului si LH ului!!! Deci este puternic estrogenica!!!!

http://www.nutranews.org/fra/index.php?articleid=1711

daca cineva doreste traducere, cu mare placere o fac!!!!

va pup p toateeeee

dj_mama , ale merci

Mergi la inceput